Alla inlägg under augusti 2009

Av Stefan Manning - 19 augusti 2009 22:06

Nu har jag bringat fred i Europa och man kan återgå till lite mer vardagliga göromål. Faktum att det är ibland riktigt skönt att ladda in ett spel och fly vardagen lite. Man rensar skallen på något sätt.

Nu skall jag återuppta arbetet med min användbarhetsbok och bli en duktig student igen. Det är ju också himla roligt. Just nu är det så mycket roligt jag vill göra, men som vanligt råder det enstrikt ransonering på tiden. Jag har tilldelats 24 timmar på ett dygna att spendera. Kanske man skulle ansöka om utökning av den ransonen?

Av Stefan Manning - 19 augusti 2009 20:27

Har varit ute och övningskört med Niklas. han och jag åkte till Siv och kenth för att låna ett tält han behöver inför sin kommande fjällvandring. medan jag och Siv tog en kopp kaffe så blev Niklas drillad i att sätta upp och ta ner tält. Kul att se när andra jobbar.

Nu skall jag starta Call of Duty och inta Berlin. Strax står jag på riksdags huset där och viftar med den röda fanan. Oraa! Oraa!

Av Stefan Manning - 19 augusti 2009 11:21

Nu har jag gjort något som jag verkligen inte gjort på väldigt länge. I går kväll efter LEK-träningen blev jag sittandes med att spela Call of Duty. Ett actionspel som utspelar sig under andra världskriget. Detta gjorde att jag blev sittandes till kvart över fyra i morse. Jag saboterade slagskeppet Tirpitz och utkämpade hårda strider i Stalingrad och körde fast på ett ställe, vilket naturligtvis fick mig att ta mig igenom svårigheterna. Sådant tar tid.

Det var säkert ett och ett halvt år sedan jag satt med ett sådant spel och det är fortfarande lätt att fastna i det. Jag måste erkänna att det faktiskt är ganska kul att köra ett sådant spel emellanåt.

Nyvaken som jag är skall jag nu fixa mig en brunch.

LEK

Av Stefan Manning - 18 augusti 2009 23:58

Ikväll har det varit LEK i Lindome. Ava drog ut oss på en stundtals geggig runda i Lindomeskogarna och den överlevde jag. Lite kul att iaktta var att vi hade med oss en mindre kennel ut. mDessa fyrbenta tingestar sprang korsan och tvärsan. Men när en bil dök upp utbröt en frensiv aktivitet. Helt plötsligt for tre personer runt som skållade troll och ropade in alla hundar. Ebbe! Vera! Dennis! Attle! En del stannade upp, andra fortsatte obykymrat trots mattar och husse förtvivlade rop. Ungefär som när man kickar till i en myrstack. Vild aktivitet balnd myrorna och sedan efter tag lugnar det ner sig igen. Det var samma sak här. En riktigt underhållande syn.

I samband med den högtidliga löpmiddagen har vi också godkänt våra nya fräcka LEK tröjor som vi har beställt. Snart kommer LEK att vara ett riktigt finklätt löparsällskap.

Av Stefan Manning - 18 augusti 2009 14:23

Har läst en del om det där djävla psykfallet som plågar katter och hundar och sedan spikar upp dom på dörrar. Jag är i och för sig ingen kattälskare. Men att göra så här är totalt brist på respekt för allt liv. Har man denna inställning till djur är ju steget kanske inte så långt till att man behandlar människor likadant. Polisen tror sig nu få tag i denna jubelåsna.

Det stora problemet som inträffar när han/hon grips är att det skall pratas om vård. Jag tycker att sådana här personer inte skall få vistas ute bland vanligt folk utan helt enkelt spärras in.

Läser vidare att en pappa i Danmark slog hjäl sin 13 åriga dotter. Senare sa fanskapet: "Jag ville bara slå henne medvetslös". Skaffa undan den djäveln också. Fattar inte vad det är med folk nu förtiden.

Av Stefan Manning - 18 augusti 2009 12:05

Jag har varit ute och handlat ett par hörlurar som man kan ha under cykelhjälmen. Tyvärr fanns inte vattentäta MP3-spelare på Kjell & Co eller teknikmagasinet. Jag får leta vidare.

Nu skall jag lägga mig på soffan och läsa Användbarhetsboken. Den första uppgiften i min distanskurs om webutveckling. Så får vi se vart detta barkar hän.

Av Stefan Manning - 18 augusti 2009 08:49

Jag tänkte kolla in tävlingsprogrammet för friidrotts-VM. Döm om min förvåning, jag hittade ett program efter en stunds letande. På den fjärde siten jag var inne på. Jag letade runt på Aftonbladet. Näe! Hittade inget, bara massa skitsnack om den och den andre. Men inget värdefullt. SVT likadant, TV4 likadant. Det var på nuhetskanalen.se jag hittade en liten ynklig länk. Min slutsats är att skitsnacket är rent propotionellt till storleken på rubriken.

Av Stefan Manning - 17 augusti 2009 22:22

Idag skulle Carina till Frölunda Bowlinghall och har lite materialgenomgång och träning med sin nya klubb. Den skulle hålla på i 3½ timma. Detta föranledde mig till att snabbt planera in ett långt simpass i bassängen i Frölunda Kulturhus.

Först värmde jag upp lite (läs leade upp mig). Sedan kollade jag hur min nya Garmin skulle funka i bassängen. Det visade sig att pulsmätningen lös med sin frånvaro. Men det funkade i havet. Distansmätning kunde det av naturliga skäl inte bli eftersom jag var inomhus. Men ibland glimtade klockan till hittade en satellit och mätte lite, men tappade satelliten ganska snart igen. Istället så körde jag ett par korta övningar som förlängd uppvärmning, som lite benspark och väderkvarn, tror jag fick med Tyson på ett hörn.

Simträning har aldrig legat bland favoriterna och än mindre teknikträning. Så nu tog distansnörden i mig över igen och jag bestämde mig för att simma distans och mala på. Så blev det. Det hela underlättades att jag i princip hela tiden hade fartbanan för mig själv. Det var en snubbe till som simmade där, men det var inga problem. Så nu simmade jag av och in denna 25 meters bassäng. När jag vid min lilla huvudräkning hade fått ihop 4000 meter, fick det räcka. Det hade tagit 2 timmar och ett par minuter. Jag tog en kort vila och badade sedan av. Under denna simning slog det mig att jag fortfarande inte mättat pryldjäveln inom mig. Nu vill jag ha en sådan där vattentät MP3-spelare man kan simma med. Det hade ju varit perfekt att lyssna på en bok medans man gled fram och tillbaka i bassängen.

Efter passet badade jag av några längder och gick ut i duschen för att sedan klä om.

När detta var klart anslöt jag mig till bowlinghallen i Frölunda där Carina tränade med sin nya klubb. Det var himla kul att få se Henne in action och edt var kul att sitta ner efter passet och ta det lugnt och kolla in folket när dom tränade.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards