Alla inlägg under juli 2010

Av Stefan Manning - 18 juli 2010 23:40

Jag sitter faktiskt här och är grymt nöjd med min simning idag och att jag så exakt lyckades pricka ironmandistansen - 3860 m. Det ger ett  bra besked om simmomentet i Kalmar.

Av Stefan Manning - 18 juli 2010 23:33

Så! Nu var helgen slut. Snart börjar en ny arbetsvecka. Den är speciell på två sätt. Dels för att det är den sista veckan innan semestern, dels för att jag denna vecka kommer att jobba hemifrån. Jag tänker inte åka hela vägen bort till Arendal för att sätta mig i ett pratiskt taget tomt kontorlandskap. Den ende i mitt team som jobbar nästa vecka är Pjotor och han sitter nere i Polen. Vi har telefonkontakt och via communicator (messenger). Om jag har det från kontoret eller hemifrån spelar ingen roll. Alltså så sitter jag hemma. Dessutom brukar jag få mer gjort på hemmakontoret. När veckan är slut kommer jag att inleda en fem veckor lång fötträngning av allt vad arbete heter. Jobbdatorn stängs av och jobbtelefonen stängs av. No way att jag kommer göra minsta jobbaktivitet under dessa fem veckor.

Jag och Carina har för andra natten i rad suttit och tittat på hur månen gått ner bakom bergen. En riktigt vacker och rogivande syn. Man får passa på att njuta av detta medan man kan.

Av Stefan Manning - 18 juli 2010 19:12

Jag hade förutsatt mig att simma fulldistansen på en ironman denna helg. Nu har jag kommit hem från Kåsjön, där jag simmat kors och tvärs. Tanken var att simma i alla fall två timmar. Men jag höll på i 1 timma och 48 minuter. Simningen kändes bra och trots mina små klena rmar så kunde jag crawla obehindrat hela tiden utan några som helst problem. Jagag kände mig inte heller sliten efter simning.

När jag kom hem och plottade ut simningne på EEniros karta vosade det sig att jag hade simmat exakt en ironmandistans. Vilken känlsa man hade för detta. Eller var det bara tur.

Hur som helst så känns det bra med simningen inför Kalmar. Jag känner att jag inte behöver oroa mig för den längre.

Av Stefan Manning - 18 juli 2010 19:10

Under dagen röjde vi lite hemma i lägenheten och nere i källaren. Efter det blev det en lite tur till Allum. Men vare sig jag eller Carina hittade det vi sökte, så vi återvände hem med oförrättat ärende.

Av Stefan Manning - 18 juli 2010 19:07

Sovit ut rejält idag. Igår kväll hade vi en riktig myskväll på terassen. Vi tände några ljus därute och lad oss i varsin däckstoll insvepta i varsin filt. där låg vi och beundrade utsikten och solnedgången med en öl i näven och småsnackade. Till slut somnade vi båda och vaknade till strax efter midnatt. En grymt härlig stund präglat av lugn och avkoppling.

Av Stefan Manning - 17 juli 2010 16:32

I 5 år har jag och Carina camperat ihop. Fem år som, trots många jobbiga moment med arbete, utbrändhett mm, har varit ett fantastiskt lyft.

Vi skall fira det hela ganska enkelt. Det blir bio och sedan en bit mat. Men det skall firas. Carina är den mest fantastiska Kvinna jag mött och att få vara ihop med Henne är verkligen en förmån. Tack för dessa år hittills Carina!

Av Stefan Manning - 16 juli 2010 23:35

Näst sista arbetsveckan är över. När jag kom hem har jag fixat lite grejer här hemma och nu är jag nöjd. Jag och Carina har haft en slapparkväll. Först ett hårt pass på terassen i däckstolarna, sedan rundade vi av med en film. Det kallar jag för fredag.

I morgon är det vår Dolmiodag....

Av Stefan Manning - 16 juli 2010 17:02

Den så kallade SÄPO-joggen disktureas nu i ett antal olika form. En kul grej som växte fram ut kronprinsessan Victorias bröllop med Daniel. Alla har roligt åt detta och tycker det är en himla kul grej att återuppliva detta nästa år. Ett helt gäng utklädda till SÄPO folk joggandes samma väg som kortegen. Fantasin haglar i trådarna och det ena förslaget är fyndigare än det andra.

MEN! Det syns att vi bor i landet Sverige. Naturligtvis är det någon jantenisse som skall fördärva denna glädje med att dra in politik i detta? Hur fan är man funtad!!??

SÄPO jämförs med STASI, den gamla östtyska hemliga polisen. Att det skulle vara en hyllning till denna. Det dras upp urgamla oförätter om sjukhusspioner, olagliga avlyssningar och annan djävla dynga som hände för flera decennier sedan. So what!? Det som har hänt har hänt och det kan man inte ändra på.

Tacka fan för att man krigar på den här planeten bara för att folk käftade för flera år sedan, hundratals år dessutom. Sedan är det nå't djävla spån som inte kan släppa det med tusentals dödsoffer som följd och frågan är då om det blev bättre. Kan man inte släppa saker och ting som hänt många år tillbaka och gå vidare är man fan i mig inte normal.

Hallå! Det är andra tider nu! Kalla kriget är över! Man upp i rymden tillsammans. 30000 pers springer id et sedan fulltecknade Marine Corps Marathon i USA. Och springer dom där för att hylla all djävelskap marinkåren har gjort? Tror knappast det. Dom flesta vill springa marathon. att det alltid skall komma fram någon och blanda in plolitik i något! Efter det här kan ju inte jag åka till Moskva marathon, för det måste väl vara en hyllning till det gamla skräckväldet som var under kommunisttiden. Inte ens James Bond slåss mot kommunistagenter längre.

Kan nu in detta få vara den glada happening det är. Snälla!!!

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards