Alla inlägg under mars 2010

Av Stefan Manning - 11 mars 2010 23:35

Drog tidigt från jobbet idag och åkte ner till I-trim och tränade. Det blev fyra hyfsat lugna varv. Jag ville inte ta i för kung och fosterland, men ändå. Detta med tanke på stundnande 6 timmars lopp på lördag. Nu har jag packat ihop 95% av mina prylar, så att jag kan sova rejält imorgon.

Jag längtar verkligen och jag längtar så mycket efter detta lopp.

Av Stefan Manning - 11 mars 2010 09:16

Idag pajade grafikkortet på min jobbdator. Jag har nu lyckats att få igång en reservdator. Men det är alltid lika irriterande när sådant sker. Eftersom garantin gått ut på denna gamla harv, så lär det bli att beställa en ny burk. Så nu skall jag ta mig igenom företagsbyråkratin för att få detta effektuerat. Som om man inte hade nog att göra ändå.

Av Stefan Manning - 11 mars 2010 05:51

Igår var jag inte hemma förrän vid 21-tiden på kvällen, efter en 14 timmar lång arbetsdag. Det var ju inte den sociala Stefan som klev in genom dörren där hemma. Jag bytte några ord med Carina och kollade eventuellt nya mail i min privata mailbox. Sedan styrde jag kosan direkt till sängen, där jag läset en liten stund. Sedan blev det svart. Jag har sovit som en stock.

Men nu är jag lite piggare efter en kopp kaffe. Nu skall jag bara igenom denna arbetsdag. Sedan iväg till I-trim för träning, gruppträff och vägning. Efter det. Hem och packa för Skövde. Imorgon är jag ledig.

Av Stefan Manning - 10 mars 2010 15:48

Kung Bore gör hårt motstånd nuu. Men det där djävla ufot måste inse att hans tid är förbi. Heja plusgraderna. Det goda vinner ju alltid. Det är ju tveksamt om det blir kortbralleväder på seedningsloppet.

Nap

Av Stefan Manning - 10 mars 2010 14:21

Känner mig lite seg idag. Drog iväg på lunchen och tog en liten nap på 20 minuter i vilrummet på jobbet. Nu känns det hyfsat bra igen.

Av Stefan Manning - 10 mars 2010 05:48

God morgon kära läsare. veckans näst sista, men absolut längsta arbetsdag tar sin början. Igår kväll så hade LEK-gänget sin vanliga tisdagsträff. Vi sprang på gång- och cykelbanan i Lärjedalen. Bra! asfalst trodde jag, men icke. Siv ringde och sa att vi skulle ta med icebugs.

När vi kom till vårt tänkta ställe för att springa insåg jag hur bra detta valet var. Jag blev förvånad över hur mycket is det var kvar där, så att använda icebugs eller broddar visade sig vara ett överlägset bra val. Tack för den upplysningen Siv. Hur som helst. Jag tog i ganska rejält igår och fick till nog riktigt vassa intervaller. Det blev på det hela taget ett rikigt bra pass. detta var dock det sista löppasset innan Skövde.

I coh med att det blir mycket övertid idag, så kommer det att bli vilodag. Imorgon skall jag träna på I-trim och på fredag vilar jag.

Av Stefan Manning - 9 mars 2010 07:24

Detta får jag bara inte ihop. Jag kan sitta och har bevisligen suttit länge på en spinningcykel, med tonvikt på länge. en roddmaskin funkar också upp till en halvtimma. Men att springa på ett löpband. Det suger rejält. det är så booooring. Jag måste plocka fram viljan vid en km och att värpa fram 5 km på ett löpband är för mig en prestation. Varför kan jag inte hamsterspringa när jag kan sitta länge på en cykel? Detta begriper jag inte.

Av Stefan Manning - 9 mars 2010 06:28

Det ser ut att bli kallt på lördag i Skövde enligt väderprognosen. Strålande sol förvisso, men ca 6 - 8 minusgrader. Det innebär ju att det kommer att vara varmt i solen medan vi får det kallare i skuggan. Om det blir stora temepraturskillnader, kan det bli lite lurigt. Fast nu undrar jag mest hur det kommer att bli med underlaget. Det skall i alla fall bli himla roligt att få komma dit och springa igen.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards