Alla inlägg under januari 2010

Av Stefan Manning - 21 januari 2010 21:54

Så där ja. Nu är det snart dags att nana kudden och diska av veckans sista arbetsdag. Det har varit en bra dag. Jag kommer garanterat att drömma och Gobiöknen (känner mig trotsig här Mikl) och att korsa de skotska högländerna. Woooowww! Nu skall kroppen få vila.

Jag kollade på viktremsan från Tanitavågen. Jag har minskat från 102 kg till 96,4 kg och enligt remsan har jag minskat fettmassan med 5,1 kg. Det tycker jag är helt OK. Så nöjd går jag till kojs torsdagen den 21 januari i nådens år 2010.

ANNONS
Av Stefan Manning - 21 januari 2010 13:26

Just nu tycker jag min vardag är jobbig. Det är inte kul på jobbet, jag mår dåligt och jag tycker det mesta ser dystert ut just nu. Men så som ett trollslag kom jag in på en hemsida. Mörkret förvandlades till ljus. En värme går genom kroppen och jag börjar bara att le. Wooooow, vilken upplevelse att få släppa allt och bara dra iväg och bli ett med naturen. Jag är fullständigt såld på denna sida, jag kan inte få det ur tankarna. Vilken djävla utlösning i livskvalité. Att få springa genom Gobiöknen eller genom Skottland. Det här vill jag verkligen göra.

http://www.sand-baggers.com/index.php

Denna sida gav mig idag arbetslusten tillbaka, nu finns det nå't att drömma om. När allt känns som djävligast kommer jag att gå till denna sida. Detta är mitt Shangri-la. Woooooowww!

ANNONS
Av Stefan Manning - 21 januari 2010 06:51

Torsdag. En dag av hopp. Bara fredagen kvar så är det helg! Nu gäller det bara att överleva lunchen, med en ständigt jobbpratande kollega. Jag känner hur jag verkligen börjar riktigt bli fed up på henne. När alla i gruppen har kommit överens om att då vi sitter och äter, så pratar vi inte jobb. Då sätter hon detta i system. Hon säger att det bara poppar upp i huvudet och måste få ur det. Jag säger: Ta med papper och penna och skriv ner det så att hon inte glömmer efter lunch. Den ursäkten är ett totalt djävla skitsnack. Jag mår inte bra på jobbet och kämpar förtvivlat för att inte gå hem. Nu börjar jag närma mig en punkt. Känns inte bra.

Men det positiva är att jag skall träna med Carina i kväll. Och det skall bli roligt och avkopplande. Sedan skall jag vila imorgon, min kropp säger det. Därefter blir det träning lördag, söndag, måndag och eventuellt tisdag. sedan skall jag vila inför Espoo 24 timmars helgen därpå.

Av Stefan Manning - 20 januari 2010 19:02

Ja så heter ju ett program på TV. Några stycken på mitt jobb har dragit igång en sådan grupp. De skall gå ner till midsommar, jag anslöt mig genast till dom. Den kommer jag att vinna lätt.

Av Stefan Manning - 20 januari 2010 18:53

Jepps, så ser det ut för mig nu. Viktminskningenknatar på. Jag står nu exakt på gränsen att gå under BMI 30, vilket innebär att jag per definition inte längre är fet, utan "endast" överviktig. Mitt första må är alltså nått innan denna vecka är slut.

Dagens träning blev åter igen, lite fantasilöst kanske, pulsgympa. Mest beroende på att det fanns Spinningpass som passade in med busstider och sådant från jobbet. Imorgon skall det bli veckovägning. Då stundar sanningens ögonblick.

Av Stefan Manning - 20 januari 2010 06:52

Inne på veckans tredje dag. Bara två morgnar till att gå upp i grisottan. Men det är i alla fall lillelördag idag. ett gott tecken. Då börjar nedräkningen till helgen. Idag skall jag ha med mig ljudboken med hörlurar till lunchen. Jag har en kollega, som hela tiden sätter i system att prata jobb på lunchen. Hon är väl medveten om att vi har en överenskommelse i gruppen om att vi pratar inte jobb på lunchen. Ändå gör hon det. Det är så djävla lågt. Bara för att hon är uppe i varv och stressad, så skall alla andra få lida för det. Jag har krigat ett antal gånger mot henne, men just nu orkar jag inte ta den striden. Likaså har hon alltid förmåga att ställa frågor eller komma med grejer när man, a - har tagit på sig kläderna för att gå hem och hunnit stänga av datorn, b - eftersom jag och en till går samtidigt och hon vet att vid en specifik tid på dygnet går vi hem.

Jag fattar inte vad som rör sig i hennes huvud. dessutom klagar hon på att hon är så stressad och mår så dåligt av det. Hallå!! Wake up!

Av Stefan Manning - 19 januari 2010 22:31

Hmmmm. det har varit lite knepigt att logga in för att blogga. Trots att jag fyllde i password och säkerhetskoden korrekt, fick jag meddelandet felaktig checksumma hela tiden. Men efter ett par omstarter så löste det sig. Nu fortsätter vi att blogga.

Av Stefan Manning - 19 januari 2010 22:28

Ikväll var jag på pulsgympa igen. Det verkar som om jag har kommit i stim nu. Men just nu är det lite flyt i vardagen. Det gillar jag.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se