Alla inlägg under januari 2010

Av Stefan Manning - 10 januari 2010 09:46

Har precis vaknat och nu måste jag ha kaffe, annars funkar jag inte. När kaffet sjunkit ner skall jag se vad denna dag har att erbjuda.

Av Stefan Manning - 9 januari 2010 21:51

Så var det kväll den femte dagen. Men va fan. Inte kan man sitta så här och blajskriva i 12 veckor? Men jag skall hålla ut första vecka. Gått ner i vikt har jag också gjort, det kan jag lova Er. På torsdag är den första gruppträffen. Då skall grupp 101 ha sitt första sammanträde. Då skall Ni få veta hur landet ligger.

Under tiden så får Ni fortsätta att se hur jag kastas mellan hopp och förtvivlan.

God natt alla läsare och glöm inte att borsta tänderna innan Ni går och lägger Er.

Av Stefan Manning - 9 januari 2010 17:50

Dra åt...  jag är trött i hela kroppen. Denna diet tar hårt på kroppen. Det hade jag räknat med, men inte så här hårt. Jag kan med nöd och näppe springa 5,2 km. Hur fan skall det gå i Espoo i slutet av denna månad? Och så skall jag ut imorgon igen. Det är hårda bud som Moses sa när han tappade stentavlorna på foten.

Av Stefan Manning - 9 januari 2010 16:52

Idag invigde jag min airtrim. Först powerwalkade jag innan jag gick ner till Partille bowlinghall, för att kolla in Carina när Hon spelade match där.

Därefter blev det löparoutfit på och ut på en runda. Detta var ett av de mest segaste och jobbigaste rundor jag gjort på ett bra tag. Att jag går på diet, det märktes. Det fanns ingen som helst kraft eller styrka kvar i kroppen. Mina 5,2 km blev ett enda pannbenspass. Men aitrimmen funkade bra. Den var jag nöjd med. Det var 13 minus ute och den fyllde sin funktion riktigt bra.

Men efteråt när jag kom hem var jag helt slut. Jag lade mig på hallgolvet och bara låg där. Det var inte mycket med den gubben då.

Nöjd var jag ändå. Det blev ett rejält träningspass och jag blev rejält trött. Alltså blev jag nöjd.

Jag har haft lite återhämtning på eftermiddagen genom att ligga på soffan och kolla lite TV.

Av Stefan Manning - 9 januari 2010 11:13

...eller god middag kanske man skall säga. Jag har sovit länge idag. Vaknade 10.40 och det känns såååå sköööönt! Helt underbart. Startade upp min 5:e dag med att göra lite kaffe och inta frukost i nämnd ordning. Lite bruna bönor, ett äpple och ett päron blev frukosten. Detta sköljdes ner med nybryggt vamrt kaffe. Mmmm...  så härligt. Det är tur att jag fortfarande får dricka kaffe. Kaffe är en starter för mig. Innan kaffekoppen då jag vaknar funkar jag inte. Det är bara så.

Av Stefan Manning - 8 januari 2010 22:00

Idag låg det minsann grejer i brevlådan. I litet paket med bläckpatroner till skrivaren och inte minst ett paket innehållandes en styck airtrim. Denna lilla andningsventilation lär ju komma bra till pass i dessa kyliga dagar. Jag hade tänkt mig en lite invigningstur imorgon. Det blir även icebugs.

Enligt GP skall kylan hålla i sig två veckor till, så det är väl lika bra att vänja sig. En annan bra orsak att ge sig ut och springa imorgon är att jag kan lyssna vidare på min spännade bok. Dan Browns - Den förlorade symbolen. Stegmålet är uppnått. 11350 steg. Jag kan krypa till kojs nöjd och belåten. Dessutom är det helg. Jippiii!

Av Stefan Manning - 8 januari 2010 15:24

Idag är det Elvis Presleys födelsedag. Dom som fortfarande tror att han lever, kunna ju sända ett grattis till honom.

Av Stefan Manning - 8 januari 2010 14:53

Idag, på lunchen,  har jag varit med som stöd för en kollega som skulle köpa sig en dator. Hur mycket stödet skall räknas som vet jag inte, eftersom man som konsument idag ställs inför fullbordat faktum. Det enda Du kan välja på är ju internminne och hårddisk. Windows åker Du på vare sig Du vill eller inte. Så är det med den valfriheten....

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards