Alla inlägg under januari 2010

Av Stefan Manning - 6 januari 2010 14:11

När jag vaknade upp idag snöade det och blåste fan. Jag hade bestämt mig för att ge mig ut och springa och så skulle det bli. Jag bestämde mig för att korta ner rundan till 6,4 km - runt Kåhög. Detta visade sig vara ett klokt beslut. Större delen av vägen var oplogad och jag fick pulsa i decimeter djup snö. Det var segt, riktigt segt. Men samtidigt tänkte jag att det är inte nu som man skall gnälla över. Det är efteråt då man är nöjd man skall njuta över vad man har gjort. Men jag var grymt trött då jag kom hem igen. Hujedamej....   Fast nu är jag nöjd  :-)

ANNONS
Av Stefan Manning - 5 januari 2010 21:48

Nu har den första dagen av mitt viktminskade gått till ända och än så länge funkar det. Det gäller att överleva den första veckan. Sedan skall det rätta till sig. Vi kör på det. Jag var ute i snöyran och tog en promenix för att hyfsa till resultatet på stegräknaren. Jag skall snitta 10000 steg per dag, exklusive träning.

ANNONS
Av Stefan Manning - 5 januari 2010 12:57

Nu har jag efter 2 koppar kaffe, varit ute på en löprunda. -8 grader ute och svag vind. Dagen till ära hade jag dragit på mig mina icebugs. Detta visade sig vara ett osedvanligt klokt beslut. Jag kan ju inte med all optimism i världen säga att det gick undan idag. Men det är ju inte det intressanta för mig. Hastighet och sådant är till för tidsnördarna. Det viktigaste är att komma ut och springa. Med andra ord ett ganska segt pass, men ett sådant pass som gör att man är väldigt nöjd efteråt. 11,21 km tur och retur upp till Humlebadet, där isen hade lagt sig och där man nu kan åka skridskor om man nu känner för det. Totalt tog den slippriga rundan, trots mina icebugs, 88 minuter.

Av Stefan Manning - 4 januari 2010 21:13

Jag var nere på den lokala pizzerian och tog en öl, en avskedöl. Nu är det no alkohol de kommande 12 veckorna. Även öl - aaaarggh!! Det har min coach begärt och så skall det också bli. Så nu kan Ni förstå vilka enorma uppoffringar detta kommer att bli....  * svälj *

Av Stefan Manning - 4 januari 2010 16:39

Ett av mina nyårslöften är att gå ner i vikt. Och för att få rätsida på detta har jag nu anlitat experthjälp. Nu skall det dietas, tränas och ätas måltidsersättningar. Jomen. Som ett av leden skall jag bättra på min vardagsmotion (som om jag inte redan gjorde det). Jag skall gå 10000 steg om dagen, exklusive min träning. Med tanka på att mitt jobb är stillasittande, kan detta bli en marig liten nöt att knäcka. Marigare än vad jag själv tror. Men jag antar utmaningen. Var inne på Intersport idag och tjackade mig en stegräknare.

Imorgon börjar det hela. Det blir tufft, men då får det bli så.

Av Stefan Manning - 4 januari 2010 09:21

Nu har min bil blivit bortkörd till Mechanums skadeverkstad. Där kommer den att stå i 4 veckor, det kan ju i och för sig gå fortare, men det har aldrig hänt att jag har det flytet. Någon pundarsvin har försökt göra inbrott i bilen och dessutom så har fjärrkontrollen till nyckel slutat fungera. Följden är att jag överhuvudtaget inte kommer in i bilen. Så nu är jag utan bil i fyra veckor. Hur kul är det när man skall ta sig ut till Volvo? Dessutom får jag pynta ut minst 3000 spänn till absolut ingenting, bara för ett nerdekat fanskap inte kan skilja på ditt och mitt. Jag tror inte på vård, jag tror på ett djävligt hårt och smärtsamt straff. Att det alltid skall djävlas.

Av Stefan Manning - 3 januari 2010 22:17

Så där ja kära läsare. Nu har jag lite provosoriskt uppdaterat min gamla hemsida. Ni som frågat efter min träningsdagbok som jag har i Excelformat kan hämta den där eller via denna länk: http://83.227.243.196/stefan/Download.htm

Jag har tyvärr behandlat denna sida lite styvmoderligt under hösten. Det jag skall göra nu är att byta ut den mot min nya som jag har gjort under webbkursen. Det kan bli en liten utdragen historia, eftersom den nya hemsidan kan bli inblandad i den fortsättningskurs som omfattar webbsidor med databasgränsnitt som jag skall ge mig på nu under kommande vårtermin. Så hav lite tålamod.

Jag skall försöka göra allt detta. Men i första hand kommer jag att uppdatera min blogg här. Det är just nu den enklare vägen att gå.

Men som sagt, Ni som vill ha träningsdagboken. Varsågod och slit den med hälsan.

Av Stefan Manning - 3 januari 2010 15:33

Idag har jag och Carina tagit en powerwalk till Sportlife i Partille som invigdes igår. Det tog 20 minuter att gå dit - den långa vägen som var 1,85 km. Vi har nu fått våra kort och kan sätta igång med tränandet i gym och spinningsalar.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ UltraStefan - going to Badwater med Blogkeen
Följ UltraStefan - going to Badwater med Bloglovin'

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se