Alla inlägg under augusti 2010

Av Stefan Manning - 26 augusti 2010 09:27

Idag är jag med i Partille tidning. Intervjun som gjordes förra veckan har nu kommit i tryck. Den blev ganska bra faktiskt, men samtidigt är jag väl lite sådan att jag aldrig blir nöjd i sådana här sammanhang hur bra det än blir.

Ni vet. I stil med: Ähh. Jag skulle sagt så och inte så..

Men nu sitter den där.

Här kommer en länk till artikeln - blädrra till sidan 20.

http://pdfire.partilletidning.se/pdfx/

Av Stefan Manning - 25 augusti 2010 20:15

Har varit på Intersport i Allum. med tanken på den ganska dystra väderprognosen, bestämde jag mig för att införskaffa ett par regnbrallor. Det blev Haglöfs - från deras Lime-serie. Samma serie som min multisportjacka. Den jacka är riktigt grym. Jag har sprungit ett 6 timmars med konstant regn i den och det har varit perfekt. Så byxorna kan inte vara sämre.

Jag vill inte bli så där in i märgen blöt, som jag blev förra året.

Av Stefan Manning - 25 augusti 2010 10:48

Idag är det åter vila. Jag satsar på att sova ut ordentligt eftersom jag misstänker starkt att det inte kommer att bli mycket sömn i helgen. Det brukar vara bra att komma utsövd till en tidsutlra.

Jag skall även tillbringa dagen med att börja plocka ihop alla mina saker (det blir en del) enligt min checklista.

Längtar till fredag.

Av Stefan Manning - 24 augusti 2010 09:54

Idag kom det stora regnområdet in. Inte mycket att göra något åt. Jag skiter i det och fokuserar på fredagen istället. Ikväll skall det bli LEK träff hemma hos oss. Därefter kommer allt ljus att vara på Skövde ultra.

Jag har känt mig lite trött i kroppen de senaste dagarna, därför tror jag att vilan är en ganska bra kompis nu.

Av Stefan Manning - 23 augusti 2010 19:15

Idag drog jag ut på en lättare powerwalk. Jag har bokstavligen talat gått runt hela Partille. Syftet var att få ett längre pass med rörelse utan att springa. En sorts aktiv vila om man vill. Jag var också ute efter att kolla om det fanns ett litet mindre hopfällbart bord som jag kunde ha bredvid min stol under 48 timmars. Det var inget napp på vare sig Rusta, Jula eller K-rauta på detta. Jag söker med ljus och lykta efter en sådan. Annars får jag väl klara mig ändå, men det skulle vara bra att ha.

Passade även på att under runda prata med Kari och höra hur han mådde och så fick jag ett par råd angående maten också.

Av Stefan Manning - 23 augusti 2010 11:11

Nu är det måndag och jag går in på den sista semsterveckan. Denna vecka skall, i alla fall fram till fredag, präglas av vila och inga måsten. Jag sov lite smådåligt i natt. Kanske en liten efterreaktion på lördagens dubbelstöt. Då var jag ganska speedad och uppe i varv. Så det var svårt att somna och få lite ro på kvällen innan sägndags.

Men nu skall jag ladda om och fokusera på semsterfinalen. Skövde ultrafestival. Jag är grymt sugen på att få springa. Väderprognosen ser däremot inte allt för rolig ut. Regn fredag, lördag och lite på söndagen. Men det blir ju lika för alla.

Av Stefan Manning - 22 augusti 2010 16:50

Jag satt och tittade i mina träningsdagböcker och kan konstatera att jag har passerat de årstotaler jag hade 2009. Förra året sprang jag totalt 1211 km. Nu i skrivande stund har jag producerat 1268 km. Så det ser ju faktiskt ganska lovande ut. Det känns som om jag kommer att klippa mitt årsmål på 1572 km.

Av Stefan Manning - 22 augusti 2010 16:21

Det har varit en lugn eftermiddag. Jag och Carina har slappat i soffan framför TV:n och kollat på lite söndagsmatiné - Savage Island. En Cuttroath Island liknande äventeyrsfilm med Tommy Lee Jones. Det var himla skönt att koppla av en stund. Det behövdes verkligen.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards