Alla inlägg under augusti 2011

Av Stefan Manning - 19 augusti 2011 23:30

Fasiken. Nu känner jag mig ganska trött. Kanske inte så konstigt vid denna tidpunkt, så nu stänger jag butiken för idag. Det kommer att bli mycket att göra imorgon - inklusive träning. God natt kära läsare...

Av Stefan Manning - 19 augusti 2011 17:42

Nu har jag suttit större delen av dagen och uppdaterat min hemsida, den har tyvärr blivit lite eftersatt. Faktiskt på bekostnad av denna blogg.

Men jag har bytt ut bilder på startsidan och lagt till en ny menypunkt. Gissa vad? Badwater så klart. Just nu är det en liten längre beskrivning av loppet och vad som väntar mig. men den ger ändå en bild om hur tufft loppet är. Tanken är att det skall komma mer där. Eventuellt kommer Badwater få en egen webplats, då på engelska.

Vidare har jag skrivit om min presentation, mina mål ochreviderat min löparfilososfi plus lite annat.

Jag har inte hunnit ta i bildgalleriet ännu. Men det kommer. Appropå engelska. Även denna blogg kommer att bli engelskspråkig framledes. Jag vet inte hur jag skall göra ännu. Eventuellt köra 2 bloggar parallellt eller gå över helt till engelska här. Orsaken till att jag vill gå över till engelska (trots att det inte är min starka sida) är att jag vill bli nåbar för utländska löpare som jag börjar etablera kontakt med.

Det mest troliga är att det blir en dubbelvariant då jag vill ha separata URL:er till dessa.

Av Stefan Manning - 19 augusti 2011 13:17

En snabb bussresa in till I-trim i Nordstan för att hämta en kvarglömd vattenflaska med hållare. Sedan en snabb tur tillbaka. Det hela tog 55 minuter. Helt OK tycker jag.

Av Stefan Manning - 19 augusti 2011 01:01

Jag har börjat med att uppdatera min hemsida. Det blir ju lite fel när jag numera kallar mig Ultrastefan istället för Sinuslöparen. Där har min hemsida inte riktigt legat i synk. Det är nu fixat. Det enda jag inte är nöjd med är min logga. Men jag orkar inte sitta och peta i pixlar just nu, så det fick bli den enkla utvägen.

Däremot skall jag göra en bättre och hoppas kunna använda kursen digital bildbehandling till detta.

Återstår bara att fräscha upp innhållet också.

Av Stefan Manning - 18 augusti 2011 20:37

Jag har varit på Jula och shoppat ett så kallat partytält. Tanken är att jag skall ha den vid sidan om banan under mitt 48 timmars lopp. Där kan jag parkera en Baden-baden-stol att sitta i för kortare sovpauser och vilopauser. Jag skall även ha ett mindre bord att ställa eget käk och sportdryck på. Slutligen hade jag också tänkt att låna ett eluttag där jag ansluter förlängningskabel för att koka vatten och ladda Garminen.

Så då skall jag se hur detta funkar. man måste ju i alla fall prova...

Av Stefan Manning - 18 augusti 2011 16:23

Har varit på besök hos idrottskardiologen Mats Börjesson idag om min strävan att kunna springa Badwater. Vi hade en intressant diskussion och han ställde sig inte omöjlig till detta. Jag fick ett par hållpunkter att ha koll på under resans gång. Så länge de låg inom det normala, så var det bara att köra på. Så nu vet jag själv hur jag skall ha koll framöver.

Vägen till Badwater går vidare...

Av Stefan Manning - 18 augusti 2011 13:30

Jag kom till Sahlgrenska sjukhuset idag ganska exzakt kl 10. Ärendet var att träffa idrottskardiologen Mats Börjesson för en konsultation. Jag var ute i god tid. Men när jag kom fram till huvudentrén kunde jag inte hitta denna medicinmottagning.

Jag läste på kallelsen igen och fick spader. Det stod ju Östra sjukhuset! Inte Sahlgrenska! Jag hade ta mig fan tagit fel sjukhus. Kanske åkte jag till Sahlgrenska eftersom det var mitt stamställe, dit jag alltid hade åkte när pumpdjäveln trilskades. Nu gjorde jag det igen av gammal vana.

Snabbt beslut jag hade 58 minuter på mig att via kollektivtrafiken ta mig till Östra. Kan gå. Jag hade inget val. Ombord på första språvagn, som naturligtvis körde en annan väg på grund av spårarbeten och jag hamnade i gamlestaden. Där hittade jag inte hållplatsen. Istället för att vela sprang upp till hållplatsen på Artellerigatan, precis framför SKF. Där stod valet att ta buss 59 till Partille och sedan slänga sig i bilen till Östra eller 69 direkt till Östra sjukhuset. Valet föll på det sistnämnda. Då skulle jag vara framme 10.56 Hade jag tagit buss hem och bil så skulle jag nog varit där senare.

Jag kom fram till Östra. Tur i oturen var att bussen inte stannade på alla hållplatser. Jag kunde anmäla mig i receptionen 10.59 En minut innan utsatt tid. Jösses vilken pärs. Efter besöket blev det buss 514 hem och jag kunde kliva av utanför Partillebohallen.

Av Stefan Manning - 17 augusti 2011 23:36

Prognosen för Skövde 48H pekar på en hel del regn. Men det har ju blivit tradition att det skall regna rejält en gång under dessa 48 timmar. Men jag får nog leta fram regnponchon ändå.

Men nu dags för bingen. Imorgon skall jag besöka fabbo dokton...

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards