Alla inlägg under augusti 2011

Av Stefan Manning - 9 augusti 2011 08:09

God morgon. För en gångs skull är jag uppe innan klockan 10. Sån't som händer. Tänkte i alla fall ta en lite löprunda idag. Sedan bär det av till Allum för inköp av batteri till hemmatelefonen. Läsning av kurslitteratur står på schemat. Med andra ord en ganska lugn dag.

Av Stefan Manning - 8 augusti 2011 16:22

Jag stod som reserv 458 till kursen Digital Bildbehandling vid högskolan i Jönköping. Nu fick jag ett besked om att jag var antagen. Frågan är hur jag skall göra nu. Hoppa på den eller passa? Jag vill gärna gå den, men dygnet har 24 timmar. Jag vet ärligt talat inte. Samtidigt så fyller faktiskt kursen flera syften, som till och med är sammanlänkade med mina Badwaterplaner.

Nu lägger jag pannan i djupa veck...

Av Stefan Manning - 8 augusti 2011 14:54

Jag sitter här och går igenom presumtiva kvaltävlingar som behöver göras till Badwater. Jag måste se vilka alternativ som finns och hur realistiska dom är. Förut har jag bara yrat om att den och den tävlingen skall jag göra.

Nu är det dags att börja syna dessa lopp i sömmarna och försöka få till en vettig planering och målsättning. Vissa lopp kostar en förmögenhet, medan andra faktiskt inte är så blodiga när det kommer till ekonomi.

Av Stefan Manning - 8 augusti 2011 11:50

Jag satt och tittade på Kalmarfilmen 2011 på youtube. Den väckte oerhört starka känslor hos mig och endorninet flödade bara genom att titta på den. När man själv gjort 3 ironman och ser deltagarna i tävlingen så vet jag exakt vad de går igenom och vad som snurrar inom dem. Gud vad jag saknar det!

Jag är djupt ångerfull till att jag inte tog beslutet att åka ner ändå. Men det var två saker som gjorde att jag inte kunde efteranmäla mig. Dels var det ekonomin. Jag hade inte råd, det är en dyr tävling med startavgift och boende. Dels att jag har inte simmat en meter i år. Jag hade nog förvisso kunnat simma igenom distansen ändå, men inte mer. Men det var främst ekonomin. Varför jag ville efteranmäla mig var att jag behövde köra Kalmar i år för att få köra i Lehnsann (trippel ironman).

Jag får försöka satsa nästa år.

Av Stefan Manning - 8 augusti 2011 11:44

Vilodag idag. Det måste man ju ha oavsett hur lite man vill det. Jag har i alla fall botaniserat och gått igenom alla bilder jag tog på alla mina medaljer och plockat ut det som jag tycker mest minnesvärda. Dom kan beskådas på Facebook genom att klicka på följande länk.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150278303437416.346137.538452415&l=a53645d66d&type=1
En kavalkad av mitt aktiva liv, som inte bara innehåller löpning...
Av Stefan Manning - 7 augusti 2011 22:58

Nu har jag suttit och sorterat ut de kort jag skall lägga upp i fotoalbumet på Facebook. Jag har plockar ut de jag tycker är värda att nämna. Jag lägger inte upp alla. Ganska ointressant att kolla medaljer för alla Sylvesterloppe etc.

När jag gick igenom denna låda med medaljer jag hade, så var aviskten att gallra ut och spara de finsate (marathon och uppåt) och kasta resten.

Efter hand jag satt där och plockade så radade alla minnen upp sig. Varje medalj har sin egen historia och på ett sätt så är det historien om mitt aktiva liv. Så nu inser jag naturligtvis att jag inte skall slänga denna samling. Men snart skall Ni få se ett axplock på fejjan...

Av Stefan Manning - 7 augusti 2011 16:07

Löparabstinensen satte in hårt och skoningslöst på mig. Så med den, tycker jag, fina ursäkten att mina nya löparskor behövde springas in, gav jag mig ut på min vanliga 11,3 km.runda till Humlebadet. Första kilometer var lite stel. Inte så konstigt med tanke på gårdagens pass. Men sedan släppte det och det gick oförskämt bra.

trots en betydande motvind gick hemfärden i ett rasande tempo. Dom sista 5 kilometrarna gick på 28:58 och jag kände mig hur stark som helst. Jag behövde inte ta i till det yttersta för att hålla tempot, utan kände att reservtanken inte behövde utnyttjas. En underbar känsla när man kommer in i det stadiet. Så nu kan jag luta mig tillbaka och njuta av resten av denna fina helg.

Imorgon är det vilodag.

Av Stefan Manning - 7 augusti 2011 12:04

Allvarligt. Nu börjar jag undra. Jag sprang förvisso långt igår. Men nu sitter jag här och är sugen på att ge mig ut igen. Detta med att springa är något alldeles fantastiskt. Jag skall se om jag kommer ut i eftermiddag. Jag har ett par nya löparpjuck att springa in.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards