Alla inlägg under februari 2010

Av Stefan Manning - 18 februari 2010 06:49

Jaha, hur gick det här till? Det jag minns var att jag låg i sängen och snoozade. Helt plötsligt sitter jag i ett öde kontorslandskap och skriver inlägg i min blogg!? Har jag blivit strålad hit i bästa Star Trek anda?

Av Stefan Manning - 17 februari 2010 20:18

Det har varit full fart med allt idag, utom tränigen. Jag sliter som ett djur med att komma åt mina utbildningsservrar på Högskolan i Skövde. Jag har fått igång terminalprogrammet och kunnat logga in på servern. Men när jag skall koppla mig till SQL-servern och PHP_Admin. Då tar det stopp. Det verkar som om kontona inte är riktigt korrekt uppsatta.

Det hade varit enklare om man fått skruva på sin egen burk. Att det skall vara så djävla märkvärdigt att få plugga lite...

Av Stefan Manning - 17 februari 2010 05:58

Onsdag idag - "lillelördag". Snart är halva veckan gjord. Det konstiga idag var att jag vaknade och var så groggy och sömndrucken. men ändå så känner jag mig förhållandevis pigg. Förändringens vågor som rasar inuti min kropp?

Hur som helst önskar jag Er en bra dag.

LEK

Av Stefan Manning - 16 februari 2010 23:40

Ikväll var vi ute och tränade med LEK för första gången på jag vet inte hur länge. Det blev lätt träning i det lätta snöfallet. Jag tog det lugnt och gå-sprang mest för att känna på foten. I det lugna tempot jag höll var det inga problem alls. Så prognosen för foten verkar lovande.

Träningsvila imorgon och sedan kör vi igång cirkusen igen.

Av Stefan Manning - 16 februari 2010 16:53

Då fick man lite nytta av att man betalar kåravgift till studentkåren. Jag har precis beställt Microsoft Office 2007 enterprise för endast 500 spänn. Pris ute i handeln. 6200 spänn! Jag får en komplett version med produktnyckel och hela biddevitten för det priset. Det tycker jag faktsikt är en ganska bra deal. Nackdelen är bara att pakete kommer i svensk version. Men det kan jag leva med.

Av Stefan Manning - 16 februari 2010 07:15

Jag känner att jag skulle behövt ett februarilov. Frågan är om jag hade hunnit med att göra allt det som står på min agenda ändå? Just nu gör jag allt för att döda olika punkter på min to-do-list, men ändå växer den. Jag fattar bara inte varför.

Så, nu har jag gnällt av mig. Nu börjar jag att knapra på den första punkten, sedan tar vi nästa och nästa....   det är ju först då man blir av med problemen, inte genom att gnälla. Men ibland är det skönt att få göra det också  :-)

Av Stefan Manning - 16 februari 2010 06:06

Nu är jag frustrerad. Jag kommer ingen vart med min kurs, jag läser och läser, men det blir ingen verkstad. Så fort jag skall till och göra något, kommer det hela tiden något annat emellan. Jag blir fullständigt vansinng på detta. Det går inte att komma in på skolans server, för det är fel på kontot. Jag har haft dialog med dom om detta och det är fortfarande inte löst. Jag installerar själv en server för att komma igång, men då krånglar det. Igår när jag skulle plocka fram labbinstruktionerna för kursen. Ja! Då kunde helt plötsligt Firefoxen inte läsa PDF-filer. Felsökning och ominstallation.

Jag känner mig rent ut sagt hyperstressad över detta och den stressen minskar inte. Vi har passerat mitten av februari och jag har inte fått gjort ett enda cent. Jag vill inte ha samma situation som förra terminen och dit är jag på väg nu.

Åker jag på mer störmoment nu kommer jag att skrika rakt ut.

Av Stefan Manning - 15 februari 2010 21:06

Lite uppåt blev man ju efter dagens vedermödor, när man fick se Charlotte Kalla köra hem en guldmedalj. Vilken idrottsbrud hon är den där kalla.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards