Alla inlägg under februari 2010

Av Stefan Manning - 15 februari 2010 20:03

Jag var nere på Itrim och tränade på deras cirkelträningsbana. Det gick förvånansvärt bra. Naturligtvis tog jag det lugnt. Man kan ju inte köra på som vanligt, men man kan ju träna. Det får man vara tacksam för.

Av Stefan Manning - 15 februari 2010 15:15

Fan vad sur jag är. Att man inte kan få ha sina fötter ifred. Det gör lite ont fortfarande. Men fotjäkeln är svullen. Det var ju lite bra damage control när jag tog av mig dojan och körde ner foten i snön. Kylningen verkar ha tagit ner en del svullnad i alla fall. Det kommer att bli Voltaren + ibumetin några dagar.

Jag skall ner på Itrim och köra två varv, så får vi se hur det funkar. då vet jag lite mer. Grrrrr.......

Av Stefan Manning - 15 februari 2010 08:55

Det är då själve fan. På väg till jobbet i morse, så gick jag på en oplogad trottoar och trampade snett på en uppföjd iskant och stukade foten. Det gjorde så djävla ont att jag skrek rakt ut. Och efter lite vrålande, fick jag av mig dojan och körde ner foten i en snödriva.

Nu har jag återigen en stor bulle på bänstra foten och jag som skall springa 6 timmars om en månad. Fan också!

Av Stefan Manning - 14 februari 2010 23:11

Nu funkar SQL:en igen. Den hade förvisso funkat hela tiden. Men jag försökte köra via ett vanligt DOS-fönster. Men si, det gick inte för sig. När jag valde MySQL Command Line Client från programmenyn, så gick det bra. Jaa. Detta med datorer, det kan verkligen vända ut och in på en ibland.

Av Stefan Manning - 14 februari 2010 23:07

Nu sitter jag här och börjar längta till Monte Gordo. Det hade varit mumma att få kuta runt därnere. Minns fortfarande mitt besök därnere med ett leende. Men inga pengar och ingen tid, så....   äsch vad är väl en bal på slottet?

Av Stefan Manning - 14 februari 2010 22:45

Vi tittade på en film ikväll. Och jag måste säga att maken till urusel översättning har jag aldrig skådat. Den som gjort översättningen måste antingen vara fullständigt blåst eller gjort det medvetet. Det var verkligen en ordagrann översättning. "we're flying at 29000 feet" översattes med "vi flyger på 29000 fötter". "what's your share in this?" översattes med "vad är din aktie i detta?" osv, osv....

Jag och Carina fick många garv.

Av Stefan Manning - 14 februari 2010 16:42

Varför funkar inte SQL:en? Jag har laddat ner och installerat MySQL Server på datorn. Så långt allt väl. Men jag kan inte köra kommandot CREATE DATABASE för då få jag access denied. Jag kan inte skapa ett root-password vid installationen. Jag fattar nada. Jag har installerat om skiten ett par gånger. Nu sitter jag här och river mig i huvudet. Men problem är till för att lösas.

Jag måste få igång det annars kan jag inte göra mina inlämningsuppgifter.

Av Stefan Manning - 14 februari 2010 16:31

I eftermiddags har jag och Carina varit ute på ett löppas. Det blev ett stort antal bakåtintervaller. Jag tog verkligen i och det kändes efteråt. Jag var ganska slak och med nöd och näppe lyckades jag få ihop lite mat till oss båda. Efter denna måltid bredde vi ut oss i varsin soffa och slötittade på TV en knapp timma.

Vi var ute i nästan en och en halv timma. Totalt blev det 10,1 km. Inte så fort när man lägger ut det på ett snitt över hela passet. Men jäklar vad det gick undan i intervallerna. Kanske lite för fort. Hur som helst är jag nöjd.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards