Alla inlägg under maj 2011

Av Stefan Manning - 12 maj 2011 19:53

Nu är sommarlektyren räddad. Idag fick jag ett bamsepaket med löparböcker jag beställt från Amazon. 6 st, den 7:e är på väg. Tunga titlar och ett par tegelstenar. Följande har jag fått hem.

Lore of running - av Timothy Noakes

Fixing your feets

Running on empty. An ultramarathoners story

The Big book of endurance training av Phil Maffetone

Extreme running av Kym McConel

Relenless forward: A guide to running ultramarathon

Dessa böcker kan beskådas här

http://www.zombierunner.com/store/categories/books_and_magazines/

Dessutom är Lisa Tamatis bok - Running hot - på väg.

Vad gör man inte för att skaffa sig kunskap om Badwater. Hela klabbet gick på 750 svenska kronor. Helt ok tycker jag och sommarläsningen är som sagt räddad.

Av Stefan Manning - 12 maj 2011 19:47

Så fort jag kom hem idag var det bara en sak som gällde. Hoppa i löparkläderna fort som fan och ut. Jag gav mig av mot Utby. med go musik i hörlurarna och en flarra med sportdryck i näven sprang jag lätt och ledigt. Det kändes totalt problemfritt.

Vid Kviberg vek jag av in på Lv6 område och drog ännu en gång runt min gamla arbetsplats.

Efter att ha avverkat Lv6 styrde jag ned mot Sävenån och följde den tillbaka till Partille och sedan hemåt. Jag kände mig pigg och var aldrig trött. Pulsen låg rätt . Ja, det var ett jäkligt bra och avkopplande pass på 15,2 km som gick i 6:30 tempo. Ett perfekt lufsartempo. Nu har jag 19,8 km kvar till 1000 km vallen. Den skall jag spränga på lördag. Yiihaaa!

Av Stefan Manning - 12 maj 2011 12:33

Just nu är det tvärdrag i skallen på mig. Alla tankar rusar huller om buller och kors och tvärs i en salig röra. Jag har himla svårt att reda ut allt. Är detta en varningssignal för stress? Jobbet har återigen gjort fula intrång i min privata bubbla.

Det är med andra ord verkligen dags för en löptur igen för att sortera upp röran för bortsett från min löpning känner jag mig ganska rådvill just nu.

Av Stefan Manning - 12 maj 2011 06:40

Nu väntar jag på att denna dag skall passera snabbast möjligt. Jag är grymt sugen på att springa och mitt mål är att innan helgen är till ända, så skall jag ha passerat 1000 km. Det har jag gett mig fan på. Just nu står mätaren 965 km. 35 kilometer kvar, det borde ju inte vara så knepigt, tycker jag.

Av Stefan Manning - 12 maj 2011 05:39

Uj, uj, uj! Det blev en lång dag igår. Jag stämplade in strax efter kl 5 på morgonen för att installera en uppdatering. Trots mycket förberedelser och preparationer blev det riktigt tight. Jag var tvungen att vara klar innan 06:00 och jag fixade det med en och en halv minuts marginal.

Hela dagen gick slag i slag, sedan. Räddningen denna dag skulle bli vår onsdagsträff - LEK. Ikväll med finbesök. Men eftersom alla är antingen justerade eller sjuka så blev det ingen träning, utan vi nöjde oss promenad. Trevligt hade vi i alla fall.

Väl hemma sedan, så när jag gick till sängs slocknade jag som om någon hade blåst ut ett ljus, trots att jag druckit två koppar kaffe vid halv tio tiden.

Av Stefan Manning - 11 maj 2011 13:54

Om tre veckor, så skall jag var ledig en vecka. Det är baske mig inte dag för tidigt. Tricket blir att förtränga jobbet totalt under denna period.

Och jäklar vad det skall tränas då. Låt sin skall jag köra ultarintervall XL eller Mitt i Borås triathlon?

Av Stefan Manning - 11 maj 2011 10:52

Jag funderar på att ha en läsardag. Just nu ligger det drivor med allsköns tidningar som jag inte hunnit plöja igenom. dessutom har jag två böcker och ett par till är på väg.

Har jag inte tid att läsa måste jag ju på något sätt ta mig denna tid, speciellt när lektyren handlar om löpning.

Det lutar åt kommande fredag.

Av Stefan Manning - 11 maj 2011 06:51

Så där ja! Nu fick man även till ett styrketräningspass efter allt installerande. Då får ju dagen betraktas som räddad i och med detta.

Jag körde det vanliga med inriktning på överkropp. Jag märker att det inte är riktigt lika plufsigt som förut. Alltid någt. Innan jag började styrketräna kunde man hör hur slappt skinn fladdrade i motvinden. slut på det nu.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards