Alla inlägg under maj 2010

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 09:05

Det slog mig nu att nästa vecka blir en kort vecka. Bara tre arbetsdagar. Sådana arbetsveckor är helt i min smak. Jipiii....!

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 05:56

Gillar inte väderutvecklingen till helgen. Det skall bli regn på lördag och det skall bli regn på söndag. Lördagen kan jag stå ut med. Men söndagen. Ja, då vete fan. Att cykla nästan 11 mil i regn tor jag inte att jag kommer att göra, speciellt inte efter en rejäl förkylning. Jag kommer att ha nogsam koll på detta.

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 05:46

Jag kände mig faktiskt ganska stel idag när jag vaknade upp. Undrar vad det kan bero på? Det ser ut att bli en superfin dag. Fast idag skall jag inte ge mig ut och springa. Det kommer att bli träning nere på I-trim och därefter en gruppträff. men innan dess tänkte jag dra till passexpeditionen och förnya mitt pass. Något jag varit på väg att göra i snart två månader. Av den anledningen tänker jag gå lite tidigare från jobbet.

Av Stefan Manning - 5 maj 2010 22:27

Det blev löpning efter jobbet idag också. Nästan samma tur som igår. Jag gjorde ett annat vägval på hemvägen och sprang via Jonsereds herrgård med en djävla uppförsbacke. Tempot var betydligt lugnare än vad det var igår. Dels för att jag bestämt mig för det och dels för att jag var seg. Minuskalorierna talar sitt språk idag. Jag var tröttare än vad jag ville erkänna själv när jag kom hem.

Av Stefan Manning - 5 maj 2010 06:16

Nästa torsdag, på kristi flygare, skall vi flytta grejer. Lite lastbil samt tre söner är bokade. Då skall vi ut till Humlan och hämta en soffa plus lite andra prylar, samtidigt som vi skall köra ut grejer från vår källarskrubb dit. Detta är den sista pusselbiten för att färdigställa vår lägenhet. det har suttit lite långt inne. Men nu skall det äntligen bli av.

Av Stefan Manning - 5 maj 2010 06:12

Det ser ut att bli en strålande dag. Även denna dag skall jag ut och springa när jag kommer hem från jobbet. Gårdagens löpning blev en positiv överraskning. Det gick ju undan som fan, faktiskt. Fast idag får det bli lite lugnare tempo. Det har jag i och för sig sagt nu ett antal gånger, men nu måste jag göra verklighet av detta

Av Stefan Manning - 4 maj 2010 19:22

När jag kom hem från jobbet var det direkt i löparkläderna utan att passera gå. Jag hade väntat hela dagen på detta. Det var lite segt i början beroende på att mina hamstrings var stela från gårdagens cykling. men sedan tog det sig. Första 5 km gick på 28:44 och den andra femman fram till 10 gick på 28:01. Snacka om drag under galoscherna. Det hela kändes riktigt bra. Den höga maxpulsen beror inte på dåligt hjärta. Den beror på statisk elekricitet som stör klockan (glömde ta diskmedel). Detta släptte dock efter ca 1½ km, som det burkar.Löpningen blev bättre och bättre efterhand passet fortskred. Jag kunde till och med ge mig på tempoökning och hålla farten, trots att jag passerade 5 kilometer.

Det tog fyra dagar in i maj innan det äntligen blev lite löpning och det kändes riktigt skönt.

Av Stefan Manning - 4 maj 2010 12:16

Jag har problem med mitt sockerberoende. Just nu står det och väger. Jag får dagligen utkämpa duster med mig själv om att inte äta något. Ett antal av dessa kamper har jag förlorat. jag fattar inte vad det är som driver mig och får mig att äta, trots att ja´g vet att jag inte skall göra detta. Det här är jobbigt.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards