Alla inlägg under maj 2010

Av Stefan Manning - 8 maj 2010 08:36

Fick sova ut idag. Då känns det alltid bra. Just nu håller jag på att förbereda mig för Fjärås vårlopp. Tja, förbereda och förbereda. Jag håller på att ta reda på vart jag skall och välja träningskläder. samt packa ner ett ombyte. Sedan åker jag ner och drar en elvakilometare. Det kommer att bli som ett ordinärt träningspass, efter som min vanliga runda hemma är 11,2 km. Så detta borde jag nog överleva.

Av Stefan Manning - 7 maj 2010 18:06

Näe det är inte martin Timells blogg, utan ett uttryck jag lättat tänkte på när jag klev in genom dörren. Nu väntar en intensiv tävlingshelg och kvällen kommer att gå i uppladdningens tecken. Närmast väntar Fjärås vårlopp, där alla deltagare som går i mål får en liten pepparrot. Mycket originellt.

Av Stefan Manning - 7 maj 2010 06:55

Jag har en så kallad privat agenda, dvs icke tränings relaterad agenda. men den kommer alltid på skam av någon anledning. Men jag inser att jag måste nog ge denna agenda lite atttention. det finns ju saker som måste göras som inte är träningsrelaterade - tyvärr....

Av Stefan Manning - 7 maj 2010 05:47

Idag vilar jag. Denna gång känns det i alla fall lite motiverat. Min kropp är ganska seg och har gått tungt på minusklaorierna. Å andra sidan har det gett resultat. Jag gick ner 1,1 kg under senaste veckan, trots lite godisåterfall och annat elände. Vid vägningen på I-trim igår, visade vågen 81,7 kg. Det gör ett BMI på 25,5. Nu har jag 1,8 kg kvar till målet att väga under 80 kg. Och vid nästa vägning om två veckor, då skall jag vara där. Jag måste helt enkelt skärpa mig, så att jag inte faller för sötsug och annan skit. Problemet är att jag har två tunga tävlingar att äta extra inför, så denna period kommer att bli en utmaning, var så säkra.

Men det känns bra. Nu börjar jag på allvar att ta in min viktminskning i skallen också. Jag känner ju själv att jag är smal och tycker själv att jag ser smalare ut. Det är en skön känsla att gå omkring nu för tiden och veta att man inte är överviktig längre, utan normalviktig. En känsla jag faktiskt njuter av.

Hittills har min sejour på I-trim varit grymt lyckad och jag ångrar det inte. Visserligen inte billigt, men detta är ändå en investering som gett mig så mycket för pengarna som jag aldrig har fått förut. Jag var lite misstänksam första gången jag hörde talas om dom, men nu har dom misstankrna både krossats och pulvriserats. Konceptet de har funkar. Det hela handlar om vad man själv vill. Då funkar i och för sig andra koncept också. Men I-trims kombination med träning/motion ger den där lilla extra udden.

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 22:16

Lagen om alltings djävlighet drabbade idag Carina. Hon har fått diagnosen bronkit. Och den satt ganska bra rotad nere i lungskrotet. Penecillinkur i dagrna 10, står på programmet. Hon fick dessutom en extra stark variant. Så allt vad gäller träning och rörelse hos den damen är för närvarande strängt förbjudet. Detta blir naturligtvis ett stort avbräck i träningen inför Stockholmsmaran och därför kastar vi in handduken där också.

Ja, ja. Jag kunde väl i och för sig springa. Men det var mest för Carinas skull vi anmälde oss till denna mara. Jag har inga problem med att hoppa över denna överreklamerade mara. Och dessutom har jag nog hittat en bra kompensation åt mig istället. Dessutom är jag ganska övertygad om att mara arrangeras nästa år också.

Så! Vem vill köpa en startplats till Stockholmsmaran? Vi har två till salu. En i herrklass och en i damklass. Bara att höra avEr om Ni är intresserade.

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 22:09

Sista träningspasset inför helgen. Det blev 4 varv nere på I-trim. Veckans träning har lakat ur min kropp ganska rejält och urlakningen har fått god hjälp av alla minuskalorier jag går på. Så jag var väldigt seg efter gårdagens löpning. Men jag tog i för kung och fosterland. På gruppträffen efteråt var jag rejält trött. Med andra som man skall vara efter träning.

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 21:58

Idga har jag varit nere på passkontoret i Göteborg för att skaffa nytt pass. Stort och modernt var det. Men detta med att öppna flera luckor när det är lång kö hade inte gått in i huvudena på personalen. Det tog nästan en timma innan jag kom fram till en lucka. Mitt ärende var avklarat på 3½ minut. Så jag undrar vad ufona innan mig pysslade med. Hur svårt kan det vara att värpa fram lite uppgifter ta fingeravtryck och skriva en namnteckning?

Av Stefan Manning - 6 maj 2010 13:18

Nu är det inte så långt kvar på min arbetsdag. Skall gå om en och en halv timma. Då skall jag iväg och skaffa nytt pass. Sedan skall det tränas på I-trim och det skall tränas hårt, mycket hårt. Eftersom jag har vilodag imorgon.

Det börjar dra ihop sig till en ny hektsikt period. Inget stressigt men mycket att göra. Jag och Carina skall försöka ta ett helhetsgrepp och färdigställa vår lägenhet en gång för alla.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards