Alla inlägg under april 2011

Av Stefan Manning - 14 april 2011 06:43

Jag tror nog att Badwater har stigit mig åt skallen till. Och att man tänker mycket på detta lopp har jag ett exempel på från igår. När jag var nere på Hedins bil för att hämta min bil som varit på service så blev jag sittandes i kundmottagningen med en nummerlapp.

I stället för att sitta där och glo och bläddra i en gammal sleten tidningen vandrade jag runt i försäljningshallen. Helt plötsligt var jag inne och rotade i olika vans. Jag höll på att kolla in vilka som kunde vara lämpliga som supportbilar borta i Death Valley. Hittade en Landroover som skulle göra sig gott i den rollen.

Av Stefan Manning - 14 april 2011 06:22

Efter gårdagens lilla utflykt med LEK så testade jag om det gick bra att springa med min justerade fot. Jag körde två stycken, vi kan väl kalla dom intervaller, på ca 200 m, där jag sprang ganska hårt och det var på plan mark. Det gick faktiskt gganska bra. Det kändes nästan ingenting. Jag misstänkte att det skulle komma som idag. Men hittills har jag inte känt av något.

Jag misstänker att jag kan starta upp med löpning till helgen igen - fast inte Kungsbackaloppet och så tar jag det därifrån. Dessutom har kroppen fått en bra återhämtning.

Av Stefan Manning - 13 april 2011 22:36

LEK-gänget samlades hos oss ikväll för lättare träning. Jag testade foten lite försiktigt ett par 100 m sträckor och det kändes OK, inte helt perfekt men OK. Vila har gett lite resultat i alla fall.

Det kommer nog att vara OK att börja springa igen fram emot helgen. Däremot blir det inget Kungsbackalopp. Jag kommer nog att hjälpa Nisse med att vara funkis där istället.

Av Stefan Manning - 13 april 2011 08:27

Sitter och tittar i resultatlistan från TEC. Av 71 startande herrar i klassen 100 miles, var det bara 16 som klarade hela den distansen. Så man kan verkligen snacka om manfall. Och av 18 damer klarade 4 hela distansen och på vilka tider sedan. Den "sämste" sprang på 19 timmar och 19 minuter! Wooow!

Av Stefan Manning - 13 april 2011 06:15

Foten blir bättre. Denna avhållsamhet från löpning (aaarrrgh!) gör trots allt gott för foten. Det gör fortfarande lite ont i vissa lägen och svullnaden har gått ner ganska mycket och är inte så stor längre. Men att gå på plant underlag igen is the shit.

För mig är detta beviset på att kliva av i lördags var helt korrekt. Det blev som jag misstänkte.

Ikväll kommer LEK gänget hem till oss och vi skall ut på en femma. Det kommer mest att bli powerwalk där, men jag skall ändå ta några försiktiga löpsteg och känna på maskineriet.

Av Stefan Manning - 13 april 2011 06:00

Regntunga skyar...  gick ju en gammal melodi en gång. Precis vad det är nu på utsidan. Riktigt aprilväder med andra ord. Idag skall bilen in på service och sommardäcken på. Jag och Carina tvättade våra bilar igår, så nu kommer de att bli riktigt vårfina.

Av Stefan Manning - 12 april 2011 21:24

Jäklar i gatan vad jag har pinkat idag. Det hade nästa varit det ultimata att dra en pipeline till toan.

Jag har även varit på lite spirometri idag och kollat upp lungorna av den orsaken att jag har haft en irriterande hosta. Enligt Murphys lag så komer den som ett brev på posten precis när jag håller på att somna in för kvällen. Lika irriterad blir jag varje gång, dels för hostan och dels för att Carinas sömn blir störd varje gång jag hostar. Undersökningen kunde konstatera att mina bälgar var i gott skick och att jag inte hade något astmatiskt, så sjukvårdsapparaten får nog grunna lite till på detta.

Av Stefan Manning - 12 april 2011 06:33

Typiskt efter ultralopp och maror. Jag har så mycket vattten i kroppen nu att jag i princip måste springa på muggen och pinka i tid och otid. det är ett jäkla skvalande och kommer att vara så idag och en bit in under morgondagen. Förra gången - efter Skövde 6H -  pinkade jag ut 3½ kg vätska. Det lär väl bli något liknande nu.

Jag känner nästa hur skinnet stränar på benen, så jag har ganska mycket vatten i kroppen.

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards