Alla inlägg under september 2011

Av Stefan Manning - 28 september 2011 16:35

Flitens lampa lyser på top floor. Just nu är jag i färd med att baka en pizza, till våra LEK-kamrater som kommer till oss idag. Det är ju onsdag och LEK-träning. Men det blir nog inte mycket träning för mig. Jag måste vila, så det gäller att behärska sig...

Av Stefan Manning - 28 september 2011 09:48

Nu är Göteborgsvarvet fullteckant. Även detta år inriktar sig arrangörerna i första hand på att vara största loppet i världen, istället för att lägga krut på att måna om löparna.

Hur i helvete har dom tänkt att göra om nu alla 59000 dyker upp till start? Då kommer den tävlingen att kollapsa. Banan sväljer inte 59000 löpare och inte dagens startområde heller, som redan idag är ansträngt till bristningsgränsen. Förvisso! Nu kommer inte alla till start. Till årets lopp kom väl 42 - 43000 till start. Redan detta är för mycket.

Så fram mot våren börjar nödropen komma från alla ufon som inte fattat att om man skall vara med så anm,äler man sig direkt till denna tävling och inte att det går att komma ur vinteridet, gnugga sig i ögonen och bestämma sig för att springa Göteborgsvarvet. Sedan börjar våra löparforum kontamineras med all dessa nödrop om att köpa startplats. Hur djävla svårt är det att vara ute i tid. Och dessutom lägga ner så mycket jobb och pengar när man inte ens kan få springa i sitt eget namn. Klantskallar! Detta gäller inte bara Göteborgsvarvet, utan alla stora lopp. Kan man inte tänka längre än vad näsa räcker får dessa slapphjärnor baske mig ta konsekvenserna av detta. Det är fult att ställa krav på folk nu för tiden.

Jag blir mer och mer anti mot sådana här stora lopp. Under årets sportmässa stod jag i en monter och stundtals var det hart när omöjligt att gå omkring därinne. Göteborgsvarvet i alla ära. Men nu för tiden är jag inte så imponerad. Jag har sprungit det 9 gånger, tveksamt om det blir mer. Men man skall aldrig säga aldrig.

Göteborgsvarvet, Stockholm marathon.Lidingöloppet är ypperliga exempel på pengarnas seger över folkrörelsen. Finansen gör sitt segertåg inom dagens idrottsrörelse, där pengar betyder mer än omtanke.

Av Stefan Manning - 28 september 2011 09:18

Har varit hos Petri som har behandlat mig för löparknä, medelst grov och brutal massage. Gjorde ont som gan, men samtidigt en bra träning i att bita ihop. Karln knådade upp senan hela vägen.

Sedan inleddes en rejäl brottningsmatch med några brutala stretchar. Och det kan sägas att det kändes betydligt bättre när jag därifrån än innan jag dök upp hos honom. Men skall man komma ut på banan hyfsat fort, så finns inga smidiga genvägar, då är sanningen hård och brutal.

Så på måndag skall jag dit för en ny "misshandel". Kanonbra jobbat Petri!

LEK

Av Stefan Manning - 28 september 2011 08:04

Onsdag idag det betyder LEK. Fast idag får jag inte springa. Däremot har jag kört stretch ganska flitigt. Men det viktigaste är att få träffa gänget. Minst lika viktigt som att få springa.

Av Stefan Manning - 27 september 2011 22:15

Inlämningsuppgiften om kolhydrater i kursen kost vid träning är nu äntligen klar och inlämnad. Så slipper jag stressa med detta till helgen. Det känns riktigt gott.

Av Stefan Manning - 27 september 2011 13:03

My name is Stinens - Ab Stinens. Nu kommer en tsunami av abstinens och spolar över mig. Jag visste det. Nu gäller det fanimej att få i sig något löparantabus. Denna krypande känsla börjar nu rota sig i min degenererade kropp. Kämpa Stefan! Kämpa!

Av Stefan Manning - 27 september 2011 08:51

Idag styr min vän Kari Martens kosan ner till Sicilien för att köra en 10 dubbel ironman. De startar upp en ny tävling därnere, eftersom Mexicotävlingen är inställd i år.

Tja, vad är väl en bal på slottet....?

Av Stefan Manning - 27 september 2011 07:53

På knäfronten intet nytt. Det är förvisso något bättre idag, men långt ifrån bra. Min läkare har inte hört av sig, så jag måste ge mig ut på ortopedjakt idag. Jag måste få en diagnos på knähelvetet...

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards