Alla inlägg under september 2011

Av Stefan Manning - 11 september 2011 16:55

Även idag blev det löpning. Det var skönt att få komma ut efter att ha filat på inlämningsuppgiften. Jag tog först en sväng upp till Humlebadet, sedan vart det lite kringelikrok på vägen tillbaka. När jag kom fram till huset där jag bor, hade jag 15,2 km och bestämde mig för att köra ett varv runt Kåhög också, när jag ändå var i farten. Det var inget att hålla på.

Naturligtvis var det inte samma klipp i löpsteget som det var igår. Allt som allt blev det hela 21,83 km idag starx under 2½ timma.

Så nu är det välförtjänt vila. Nu skall jag lyssna på lite föreläsningar på bildbehandlingskursen.

Av Stefan Manning - 11 september 2011 12:30

Nu är äntligen den första inlämningsuppgiften klar i kursen kost vid träning. Uppgiften handla om energi i matportioner och vi skulle med hjälp av ett dietistprogram analysera innehållet i en måltid (pasta med köttbullar + grönsaker) och se hur väl energiprocenten stämde mot statens näringsrekommendationer. En ganska intressant uppgift, som mest hade till avsikt att vi skulle lära oss att köra programmet.

Av Stefan Manning - 11 september 2011 08:20

Det är idag exakt 10 år sedan. Människan hade sin största uppvisning i total idioti. Här pratar alla om world peace and understanding och så finns det en klick som gör allt för att hålla konflikter vid liv.

Den största aphjärnan av alla Usama Bin Laden, som lyckligtvis är död nu, låg bakom attackerna mot World Trade Center. Tusentals människor dog. Av vilken anledning då? Ingen. Endast för att dessa idioter skall kunna sitta och runka av sig när de ser bilderna av den förstörelse de åstadkommit.

Dom tror att deras sak kommer i fokus, men det är ju tvärt om. Jag kan inte annat än att känna ett totalt förakt för dessa skethus, som döar och lemlästar. De påstår att de gör det av plitisk eller religiös övertygelse. My arse! De är inte de minsta engagerade. De gillar helt enkelt att döda och plåga. Det är det enda som ger dom utlösning. De använder bara politik och religion som förevändningar.

Dessa personer skall bort och inte vistas bland vanligt folk. Alla medel tillåtna. Fast här i Sverige så kan man inte göra allt, för då skadas den personliga intigriteten. Åt helvete med den! Dom som har rent mjöl i påsen, oroar sig inte. Jag skiter fullständigt i att det sitter en kamera i varje gathörn.

Det är patrasket själva som tvingat fram detta övervakningssamhälle. Här i Göteborg borde det finnas ännu mer, så att man kan rensa ut denna varböld av avskum, som skjuter skarpt, bränner bilar etc. Vad är det för djävla samhälle de försöker skapa?

Nix pix. Dags att myndsigheter slutar klema med patrasket och tar i med de riktigt hårda handskarna. Nu måste samhället mer se till att de som är så stora i käften och rediga, verkligen skall visa det och våga stå för det dom gör. Låt denna 10 årsdag bli ett avstamp för det. En kriminell är en inspärrad kriminell.

Jag lider med de drabbade i New York, London och Oslo. De måste ta mig fan bli ett stopp på detta. Nu!

Av Stefan Manning - 10 september 2011 13:23

Idsag har jag sprungit ner till den nya bron vid Marieholm. Den så kallade Partihallsförbindelsen. Vägverket hade så kallad öppen bro, där man kunde få spatsera runt lite. Alltså ett lämpligt mål för dagens löppas.

Det hela såg väl bra ut. Men jag vill gärna se denna förbindelse in action först innan jag tycker till. Må vara hänt med fin bro och allt. Men fortfarande skall alla bilar genom Tingstadstunneln.

Hur som helst fick jag en riktigt fin löptur och på pigga ben. Det kändes hur bra som helst. De sista kilometrarna kom ett mycket lätt duggregn, men det besvärade inte. Men jag kände mig bara så pigg och fräsch. Väl framme vid bron så var det lite springande hit och dit samt några fotograferingsstopp. Hemvägen gick utmed naturstigen vid Säveån. Den sista kilometern tryckte jag på ganska bra och den avverkades på 5:35. Totalt blev det 21,11. Jag tog ett varv på ultraintervallbanan för att få till distansen. Efter den sista kilometern med tempoökningen kände jag mig inte det minsta utschasad. Ett löppass jag är riktigt nöjd med...

Av Stefan Manning - 10 september 2011 09:29

Snart dags för frukost. Satt igår kväll och läste som en galning för att hinna insändningsuppgiften. Idag skall jag göra det praktiska i den uppgiften. Men efter träningen, som idag skall bli en löptur ner till Marierholm och en den nya Marieholmbron (Partihallsförbindelsen).

Av Stefan Manning - 9 september 2011 08:41

Bra start på veckans sista arbetsdag. Körde ett styrketräningspasss på morgonen och sedan ett spinningpass. Så nu är dagens träning avklarad och nu skall jag bara röja mig igenom dagen så är det helg igen.

Spinningpasset var bara 45 min, men intensivt...

Av Stefan Manning - 9 september 2011 05:38

Om situationen tillåter idag, så skall jag köra lite morgonspinning i Kraftkällarn. det gäller ju att trampa upp sig lite inför Rosa Dygnet.

Just nu rinner kaffet nerför strupen och rusar i kroppen och väcker den till liv.

Av Stefan Manning - 8 september 2011 21:04

Ikväll har jag bakat en pizza. En hel ugnsplåt blev det. Jag och Carina tog oss en bit till kvällsmål. Resten har blivit matlådor till jobbet.

Nu skall jag plugga lite...

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards