Alla inlägg under januari 2011

Av Stefan Manning - 9 januari 2011 22:26

Nu börjar jag känna mig något så där återhämtad efter dagens pass. Kan det vara för att Carina kom hem med en öl?

Av Stefan Manning - 9 januari 2011 20:04

Idag var jag ute på en löprunda med Eva K. Vi sprang min vanliga runda upp till Humlebadet och tillbaka. Det blev 11,3 km. Men min I-trimdiet med ett dagsintag på 1100 kilokalorier tog ut sin rätt idag. Jag var ganska tom när vi sprang ut och inte vart det bättre under löpningen. Jag blev mer och mer trött och tvingades till gångpauser. De sista två kilometrarna gick på rent pannben.

Efteråt så orkade jag knappt att duscha och jag låg flera timmar i soffan som en död sill och känner mig fortfarande i skrivande stunde helt vimmelkantig.

Men ändå älskar jag löpningen, den ger mig så mycket. Jag kunde också konstatera att det är nog så här jag kommer att känna mig i slutskedet av TEC100. Lika bra att vänja sig alltså.

Lik förbannat ligger jag i min halvkoma och funderar på om jag skall ge mig ut i morgon också. Tack för draghjälpen Eva!

Av Stefan Manning - 9 januari 2011 10:21

Jag ser hur vädret har gått hårt åt snön och jag njuter. Om det nu kunde få hålla på och se till att all denna djävla snö försvinner. Den fyller ingen som helst funktion och sabbar bara för oss löpare. Det kommer att bli underbart om man får lite barmark igen.

Att det nu kommer att bli isigt och halka någon eller några dagar, det köper jag. Bara snön försvinner, då betalar jag med glädje det priset. Om tre dagar drar vi till varmare nejder och jag hoppas att dyngan är borta tills vi är tillbaka.

Av Stefan Manning - 8 januari 2011 15:15

Vädret idag är inte inbjudande, regnet öser ner. Men det spelar ingen roll. Här skall springas. Jag gav mig ut på samma runda som igår kväll. Men idag var det att springa på is. Det var snorhalt ute och trots att man hade icebugs så var det halkigt. Men gårdagens snöpulsande borta vid Humlebadet visade sig idag. De sista 3 kilometrarna var endast en fråga om att komma hem. Det var bara så djävla segt. För att inte prata om snöpulsningen vid Humlebadet. Sedan gör ju detta att man går på minuskalorier sitt. Det känns så tomt i musklerna att det nästan ekar där inne. Totalt blev det 11,4 km idag.

Annars var det löpning genom på is och genom vatten. Ett riktigt grispass. Men om fyra dagar skall jag tänka på detta pass, när jag springer på en strand i 20 graders värme.

Den stora fördelen med detta regnande är att snön försvinner, då får man ta detta med is och halka ett tag. Inget att gnälla över.

Av Stefan Manning - 8 januari 2011 11:47

Första dagen på ledigheten och jag vaknade upp efter att ha sovit i närmare 12 timmar. Det känns jelt underbart! På utsidan regnar det en hel del, men whatever! Att få komma ut och springa är mitt allt just nu.

Och jag måste ju passa på att springa i skitväder. Om 4 dagar åker vil till Gran Canaria, då skall det tränas i två discipliner. Löpning och simning.

Av Stefan Manning - 7 januari 2011 22:51

Ikväll efter löpningen åt jag re ägg och två knäcke Wasa Sport med en skiva ost på. Sedan satte jag mig i soffan för att titta lite på TV. Jag kände bara hur jag så där sakta gled in i ett halvvaket tillstånd. Jag låg och halvblundade, men hörde ända alla ljud. Då började jag att känna mig avslappnad. En riktigt behaglig och go känsla.

Av Stefan Manning - 7 januari 2011 19:47

Nu har jag varit ute på lite kvällslöpning för att fira min ledighet. Jag kände mig varm och avslappnad inombords. Avsikten med löpturen var att varva ner från jobbstressen.

Det blev löpning på is denna gång. Men det var inga problem med icebugs. Min nya Led Lenser gjorde ett bra jobb uppe vid Humlebadet. Trots att pannlampan fick ligga påslagen första natten och då brann den i ca 14 timmar. Nu slog jag på lampan igen när jag sprang ut och det var fortfarande bra kräm i lyktan.

Själva löpningen var is så där. Det går inte så fort på isen. Stundtals var det också fråga om ren snöpulsning uppe vid Humlebadet. Men det blev till slut 11,2 km i ett snittempo på 6:45.

Nu väntar tre veckor utan jobb och med förhoppningsvis mycket träning. Om några dagar blir det löpning i kortbrallor. Underbart!

Av Stefan Manning - 7 januari 2011 16:41

Nu har jag stämplat ut och kommer inte att stämpla in igen förrän den siste januari. Tre veckor som garanterat inte kommer att ha någon som helst koppling till jobb. Dessa tre veckor skall ägnas åt återhämtning från en fasansfull jobbhöst. Prioriterade aktiviteter kommer att bli sömn och träning.

Tyngdpunkten i dessa tre veckor blir två veckor i San Augustin där jag skall springa en marathon. Jag skall även tag tag i min viktminskning och få lite lugn och ro till detta.

Ni anar inte hur mycket jag har vämntat på detta ögonblick. Jag skall förvalta dessa tre veckor mycket noggrant

Translate this blog

Presentation

Omröstning

Skulle Du kunna tänka Dig att ingå i min supportcrew på Badwater Ultramarathon år 2016? Loppet går genom Death Valley i USA. (Alltså inget bindande - jag vill bara se om intresse finnes)
 Ja!
 Nej!
 Kan jag få tänka på saken?

Ultrastefans Gästbok

Länkar

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards